Liikuntarajoitteiset | näkövammaiset | vanhukset

Luonto kuuluu kaikille

Olemme vahvasti sitä mieltä, että luonto kuuluu kaikille. Näin ollen olemme innolla mukana LUKA – Luonto kaikille -hankkeessa, jonka tavoitteena on kehittää Päijät- ja Kanta-Hämeen luontomatkailukohteiden esteettömyyttä ja saavutettavuutta. Haluamme tarjota kaikille yhtäläisen mahdollisuuden päästä nauttimaan luontoretkeilyn tuomista riemuista ja elämyksistä.

Päijänteen maisemat luovat upean ympäristön kalastus-, luonto- ja veneretkille

Olemme tehneet erilaisia investointeja majoitusmökkeihin, wc-tiloihin sekä ulkoilualueille parantaaksemme esteettömyyttä. Mökkeihin ja laiturille olemme rakentaneet kulkurampit, jotta kulkeminen on mahdollista myös liikuntarajoitteisille. Laiturin turvallisuutta on paranneltu rakentamalla sinne reunaesteet. Wc- ja puucee -tilat on varusteltu apukahvoilla.

Rysän palvelut

Mitä elämyksiä saisi olla?

Rysä varmistaa onnistuneen elämyksen, oli kyse sitten pari tuntia kestävästä ohjatusta kalastusretkestä, koko viikon kestävästä lomasta tai yrityksen kokous- tai virkistymispäivästä.

Kalastus

Järvikalastusta sesogin mukaan; hauen heittokalastus, ahvenen ja kuhan jigaus sekä taimenen ja järvilohen uistelu.

Majoitus

Kolme majoitusmökkiä ja saunarakennus, jossa keittiö ja oleskelutilat. Pimennysverhoin varustetut majoitusmökit mahdollistavat pitkät ja rauhalliset unet.

Vene- ja luontoretket

Ohjatut vene- tai luontoretket Asiakkalassa. Sesongin mukaan sienestystä, marjastusta sekä lumikenkä- ja luisteluretkiä oppaan kanssa.

Yrityksille

Järjestä yritykselle tai yhteistykumppaneillesi unohtumattomat rapujuhlat, jossa pääsette litse osallistumaan ravustukseen. Kokouspaketimme sisältää kaiken, jotta voitte keskittyä olennaiseen.

Kalastus ja Majoitus Rysä Oy

Luonto kuuluu kaikille!

Luonto kuuluu kaikille!

Elämyksiä ja opastettuja kalastus,- retkeily ja veneilyretkiä erityisryhmille, liikuntarajoitteisille, näkövammaisille ja vanhuksille.