Veneet ja kalusto

Nauti vene- ja kalastusretkistä turvallisesti – veneemme on varustettu Hummingbird-huipputeknologialla

Oikeanlaiset varusteet ja kalusto ovat iso osa onnistunutta kalastuselämystä. Rysällä on käytössä kolme erilaista ja erilaisiin tarpeisiin tarkoitettua venettä.

Heittokalastusvene

Silver Eagle

Silver Eagle on arvostettu alumiinirunkoinen heittokalastusvene , jossa on lasikuitusisus. Veneen pituus on 6,3 metriä ja leveys 2,4 m. Vene kulkee kovassakin aallokossa erittäin pehmeästi. Se on erittäin vakaa ja siinä on hyvät heittotilat neljälle kalastajalle. Pilkkimään mahtuu viisikin kalastajaa samaan aikaan. Silver Eagle on suosituin venemalli kalastusoppaiden keskuudessa Suomessa.

Kalastusvene

Sea Ray Sundancer

Lippulaivamme Sea Ray Sundancer daycruiseri tarjoaa erinomaiset puitteet veneretkien järjestämiseen jopa 7 henkilölle. Sea Ray Sundancerin pehmeät ja miellyttävät sohvat tarjoavat mukavaa ja pehmeää kyytiä.  Tervetuloa seurueinesi nauttimaan upeista vesistöistä ja maisemista laadukkaissa puitteissa.

Kalastuslautta

Sun Tracker

Sun Tracker Fishing Barge 21 on kalastuslautta, joka on 7m pitkä ja 2,6m leveä. Matka taittuu pehmeästi sohvilla istuen ja soveltuu tasaisen lattian ansiosta liikuntaesteisille. Sun Trackerin kyytiin pääsee siirtymään laiturista myös pyörätuolilla. Alukselta löytyy kohdekalan mukaiset laadukkaat kalastusvälineet, kelluntaliivit sekä turvallisuusvarusteet. Keulassa sijaitseva hiljainen sähkömoottori on toiselta nimeltään taivasankkuri. Silmät ja näkymän veden alle mahdollistaa Humminbird viistokaikuluotaimet.