Kohta nappaa!

Päijänteen ja Vesijärven antimia, olkaa hyvä!

Päijänteen maisemat luovat upean ympäristön päivän kalastuselämyksille. Kalastamme Päijänteellä ja Vesijärvellä. Vääksyn kanava yhdistää ne toisiinsa. Kanava on yksi Euroopan vilkkaimmista ja kauneimmista.

Ahven

Ahven on Suomen yleisin kalalaji ja Suomen kansalliskala. Se on parvikala, joka liikkuu ja etsii ravintoa päivisin parvissa, mutta yöksi se menee yksin pohjalle kasvuston suojaan lepäämään. Mukavaa ahventen kalastuksessa on se, että niitä voi pyytää ympäri vuoden, kaloja nousee ja kaikilla on mukavaa!

Paras pyyntiaika: 15.8.–15.12.

Kuha

Kuha on arvostetuimpia ja arvokkaimpia Suomessa esiintyvistä kaloista. Sen liikkeet ovat arvaamattomat, sillä yhtenä hetkenä se syö ja on jo hetken päästä syömättä. Kalastus on pääasiassa jigikalastusta joko heittämällä tai sitten käyttäen uusimpia vertikaalijigausmenetelmiä.

Paras pyyntiaika: 10.5.–15.11.

Hauki

Hauki on suomalaisten viehekalastajien suosikkikala. Saalisvarmuus on erittäin hyvä. Huippuajat kalastuksessa ovat touko-kesäkuu sekä syys-joulukuu.

Paras pyyntiaika: 1.5.–30.11.

Järvilohi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus et massa leo. Aliquam semper tortor vitae ligula varius pharetra. Quisque id ex enim. Fusce vitae enim et nisl accumsan luctus.

Paras pyyntiaika: xx.xx–xx.xx.

Taimen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus et massa leo. Aliquam semper tortor vitae ligula varius pharetra. Quisque id ex enim. Fusce vitae enim et nisl accumsan luctus.

Paras pyyntiaika: xx.xx–xx.xx.

Rysän palvelut

Mitä elämyksiä saisi olla?

Rysä varmistaa onnistuneen elämyksen, oli kyse sitten pari tuntia kestävästä ohjatusta kalastusretkestä, koko viikon kestävästä lomasta tai yrityksen kokous- tai virkistymispäivästä.

Kalastus

Järvikalastusta sesogin mukaan; hauen heittokalastus, ahvenen ja kuhan jigaus sekä taimenen ja järvilohen uistelu.

Majoitus

Kolme majoitusmökkiä ja saunarakennus, jossa keittiö ja oleskelutilat. Pimennysverhoin varustetut majoitusmökit mahdollistavat pitkät ja rauhalliset unet.

Vene- ja luontoretket

Ohjatut vene- tai luontoretket Asiakkalassa. Sesongin mukaan sienestystä, marjastusta sekä lumikenkä- ja luisteluretkiä oppaan kanssa.

Yrityksille

Järjestä yritykselle tai yhteistykumppaneillesi unohtumattomat rapujuhlat, jossa pääsette litse osallistumaan ravustukseen. Kokouspaketimme sisältää kaiken, jotta voitte keskittyä olennaiseen.